Nadpis: “Hľadá sa Spravodlivosť: Rodina Žiada o Pomoc po Tragickej Nehode v Bratislave”

Text: V utorok 19. decembra došlo v bratislavskej časti Dúbravka k tragédií, ktorá si vyžiadala život chodkyne. Jej rodina, plná žiaľu, teraz usilovne hľadá pravdu a svedkov tragickej udalosti. Dcéry zosnulej ženy vyzývajú verejnosť, aby im pomohla objasniť, čo sa presne stalo na Saratovskej ulici, kde ich matka stratila život po zrážke s motorovým vozidlom značky Renault.

Bratislavskí dopravní policajti, ktorí boli vyslaní na miesto nehody, zatiaľ neposkytli rodine dostatočné informácie o okolnostiach. Zúfalá rodina sa preto obracia na verejnosť s prosbou o pomoc. Dcéra Barbora, v prvom príspevku na sociálnych sieťach, vyjadrila svoju bezmocnosť a odhodlanie nenechať tento prípad zamiesť pod koberec.

Zúfalé pátranie po vinníkovi tragédie je o to srdcervúcejšie, že rodina sa ešte ani nedostala k osobným veciam zosnulej, čo zvyšuje ich bolesť a frustráciu. Prípad sa ešte záhadneješie stáva vzhľadom na svedectvá, ktoré hovoria o nákladnom aute alebo dodávke, ktoré nacúvalo do obete.

Tento prípad, ktorý sa udial na chodníku, nie na ceste, ako potvrdila polícia, je teraz predmetom trestného stíhania pre usmrtenie. Vyšetrovateľ prípadu potvrdil, že osoba za volantom vozidla, ktoré zrazilo chodkyňu, je už vo vyšetrovacej väzbe.

Táto tragédia je pripomienkou, že bezpečnosť na našich cestách a chodníkoch je kľúčová a že rodiny obetí si zaslúžia pravdu a spravodlivosť. Rodina žiada svedkov, aby sa ozvali a pomohli im uzavrieť tento bolestný prípad. Ich odhodlanie nenechať stratu svojej milovanej matky bez odpovedí je silným príkladom rodinnej sily a neochvejnej odvahy v hľadaní pravdy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *