Roman Cervenka of Czech Republic, center, celebrates a goal during the group B match between Slovakia and the Czech Republic at the ice hockey world championship in Riga, Latvia, Friday, May 12, 2023. (AP Photo/Roman Koksarov)

Približuje sa hokejový sviatok, ktorý spojí rodiny a posilní národnú hrdosť: Majstrovstvá sveta v hokeji 2024 v Česku. Tento utorok, 19. decembra, o 10:00, organizátori uvoľnia stovky vstupeniek, vrátane tých na zápasy domácej hviezdy – českého národného tímu. Táto udalosť nie je len športovou senzáciou, ale aj príležitosťou pre rodiny, aby spoločne podporili svoj tím a oslávili národnú jednotu a hrdosť.

V tlačovej správe organizátori s hrdosťou uviedli, že vďaka usilovnej práci cez víkend môžu ešte pred Vianocami ponúknuť ďalšie vstupenky. Martin Gremlica, vedúci oddelenia predaja vstupeniek, vyjadril radosť z možnosti poskytnúť fanúšikom príležitosť sledovať český tím z najlepších miest.

Vstupenky budú dostupné na oficiálnej stránke IIHF a cez osvedčené webové platformy špecializujúce sa na predaj vstupeniek. Táto udalosť je skvelou príležitosťou pre rodiny, aby sa spoločne tešili z úžasného umenia hokeja a zdieľali svoju lásku k národu.

Pripojte sa k rodinnej hokejovej oslave a buďte svedkami, ako český tím píše históriu na domácom ľade!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *