Zimné športy a lyžiarske strediská sú nielen zdrojom radosti pre milovníkov snehu, ale predstavujú aj významný segment v oblasti cestovného ruchu. V regióne Kysuce sa teraz objavujú na trhu niektoré lyžiarske areály, čo ponúka jedinečnú príležitosť pre záujemcov o tento druh podnikania. Lyžiarske strediská, hoci sú v prevádzke len počas zimných mesiacov, dokážu priťahovať tisícky návštevníkov a ponúkajú zaujímavý investičný potenciál.

Jedno z ponúkaných stredísk sa nachádza v idylickej obci Makov. Svojim návštevníkom poskytuje lyžiarske trate s dĺžkou viac ako 6 km, situované v nadmorskej výške od 660 do 948 metrov. Areál je ideálny pre rodiny s deťmi a lyžiarov rôznych úrovní zručnosti, s pôsobivým hodnotením 4,5 hviezdičky od spokojných návštevníkov.

Neďaleko Makova sa nachádza ďalšie stredisko, Rekreačné stredisko Bukovina v Turzovke. Ponúka dva lyžiarske vleky a trojicu zjazdoviek rôznych obtiažností. K stredisku patrí aj parkovisko s trojgarážou, dva ratraky a moderný bezkontaktný turniketový systém.

Obe strediská zastupujú príležitosť pre tých, ktorí snívajú o vlastnom lyžiarskom areáli, ale nemajú k dispozícii obrovské finančné prostriedky. Cena nie je v inzerátoch špecifikovaná, čo naznačuje možnosť dohody s predávajúcim.

Tieto ponuky sú nielen atraktívne vďaka nádhernému prostrediu a existujúcemu vybaveniu, ale tiež preto, že ponúkajú potenciál na ďalší rozvoj a pritiahnutie ešte väčšieho počtu návštevníkov. Každé stredisko má vysokú prepravnú kapacitu a rôzne zjazdovky, vrátane možnosti večerného lyžovania. S priemernou dĺžkou sezóny 80 dní a viac ako 30-tisíc návštevníkov ročne, tieto strediská predstavujú skutočný klenot pre vášnivých lyžiarov a zároveň solídnu investičnú príležitosť.

SEO kľúčové slová: lyžiarske stredisko, investičná príležitosť, Kysuce, zimné športy, cestovný ruch, predaj nehnuteľností, rekreačné strediská.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *